Izgalmas programok

2023.09.28. 12:54

Élmények és nyeremények: szombaton lesz a Bridgestone Közlekedésbiztonsági Nap

Szeptember 30-án, szombaton izgalmas programmal vár minden érdeklődőt a Bridgestone a tatabányai Tesco parkolójába.

Kemma.hu

A Bridgestone Közlekedésbiztonsági Nap keretében reggel 9-től egészen délután 15 óráig a többi között ingyenes abroncs-állapotfelmérés, gyerekeknek szóló KRESZ-suli, foglalkozások és akadálypálya, szerencsekerék teszik különlegessé a szombatot. A Bridgestone Csoport globális kezdeményezése nyomán 2023 szeptemberétől a következő időszakot a közlekedésbiztonságnak szenteli, aminek keretében a cégcsoport országai különböző aktivitásokat szerveznek szerte a világon. Ezen az elköteleződésen elindulva a tatabányai gyár egy egész programsorozattal kedveskedik dolgozóinak és a tatabányaiaknak.

Gumiabroncs nélkül nincs közlekedés, a kiváló minőségű gumi pedig a biztonságos közlekedés alapja – röviden így foglalható össze, miért is kezeli ezt kiemelt témaként a Bridgestone. Az abroncsok ugyanis nemcsak az autók, hanem a benne utazók épségéért is felelősek, éppen ezért nélkülözhetetlen, hogy megbízhatóan teljesítsenek. Ennek apropóján az abroncsok ellenőrzésére is lehetőséget ad a Bridgestone a Közlekedésbiztonsági Napon, ugyanis ingyenes állapotfelméréssel várják az autóval érkezőket. 

A rendezvényen három állomáson „mérhetik fel” a résztvevők közlekedésbiztonsági képességeiket. A „Gyorsulj futva!” akadálypálya kicsiknek és felnőtteknek is szórakoztató programot garantál, az „Emelj az abroncsot!” erőpróba pedig kihívást is kínál, míg az E8 Szerencsekerék megpörgetésével kisebb Bridgestone-os nyereményeket vihetnek haza a szerencsések. A három állomáson ráadásul pecséteket is lehet szerezni, aki pedig mind a hármat összegyűjtötte, indulhat a főnyereményért, ami egy értékes, vadiúj Bridgestone vagy Firestone abroncsszett. 

A gyerekek szórakoztatására külön is gondoltak a Bridgestone munkatársai, éppen ezért a csöppségeket színezők és festőkészletek várják, a bátrabbak pedig elektromos kisautókkal egy kiépített KRESZ-parkban ismerkedhetnek meg már most a közlekedés alapjaival.  

A Bridgestone, ahogy minden aktivitása során, így most is az üzleti, környezeti és társadalmi fenntarthatóságot tartja szem előtt az E8 kötelezettségvállalása mentén. A közlekedésbiztonság szerepének kiemelése mellett így a Bridgestone egyik fő célja, hogy ne csak dolgozói, hanem egész Tatabánya élvezhesse annak gyümölcsét, hogy a gumiabroncsgyártó vállalat lassan két évtizede a térség és a város gazdaságának motorja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában