Gasztronómiai kaland

2023.09.06. 07:35

Belecsapnak a lecsóba Tatabányán

Tizenkettedik alkalommal szervezik meg Tatabányán, a Kertvárosi Bányász Művelődési otthonban és környékén a lecsófesztivált szeptember-9 én. Szombaton 13 és 21 óra között várják a látogatókat változatos programokkal és természetesen kóstolással.

Kemma.hu

Idén is megannyi program várja az érdeklődőket a kertvárosi gasztronómiai programon

Forrás: 24 Óra

Fotó: archív/Vasadi

A program 13 órakor indul, s várják a családokat a játszó parkban, ahol hatalmas csúszda lesz, légvár és többféle sport és szabadidős játék. Délután három órakor csapnak bele a lecsóba, azaz indul tűzgyújtással a főzés. Jó lecsóhoz szól a nóta címmel Sőregi Levivel lesz táncbemutató, és este fél hétkor a bankban szórakoztatja a közönséget a koncert után Dj. Laller Zábráczky, majd a lángoló Főnix tűzzsonglőr csoport bemutatója következik. 

A délután folyamán városrész néző kisvonat és járja a művelődési házat és környékét és lesz arcfestés, lufis bohóc és a művelődési otthon aulájában a folt Folt-Volt Patchwork Klub kiállítása és látható lesz. A rendezvény jótékonysági akcióval is kiegészül: a lecsó főzéssel is kóstolással az idén a Pelyhes Peti Alapítvány működését támogatják a látogatók. A program ingyenes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában