Ne maradj le!

2023.09.17. 21:32

A nap legfontosabb hírei - 2023.09.17.

Összefoglaltuk a vasárnapi nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Már a halak is több sebet ejtettek a Csónakázó-tóban talált férfi holttestén. Újabb információk láttak napvilágot a szeptember 16-án, szombaton, a Csónakázó-tóban lebegő holttest ügyében. A Tények beszámolója alapján a víz tetején lebegő testnél már beállt a hullamerevség, sőt a vízben lévő halak is több sebet ejtettek az elhunyt férfin.

Felajzott bikák bőgésétől zeng a vármegye minden ereje +videó. Szarvasbőgéstől zengenek az erdők, felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak azok, akik részt vesznek a Pilisi Parkerdő Zrt. vagy a Vérteserdő Zrt. által, az őszi erdei „orgonaversenyre” szervezett túrákon. A programokon az információátadásnak is fontos szerep jut.

Hatalmas változások hétfőtől a MÁV-nál: menetrendek és a legfontosabb tudnivalók egy helyen! A Biatorbágy és Szárliget közötti vasúti pálya felújítása miatt hétfőtől jelentősen módosul a vonatok közlekedési rendje a Budapest–Tatabánya–Győr–Hegyeshalom vonalon. A vágányzár első ütemében, szeptember 18-tól október 26-ig érvényes menetrendek már elérhetők az ELVIRA menetrendi keresőben és a MÁV applikációban, az utasaink így már ennek segítségével tudják megtervezni a jövő heti utazásukat.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Külföldi sztárok érkeznek Zsámbékra. Sokan látogathatnak ki a kupameccsre Zsámbékra, hiszen az ETO FC Győr érkezik.

Tizenhét éve került nyilvánosságra Gyurcsány Ferenc hazugságbeszéde. A Balatonőszödön, az MSZP országgyűlési képviselőcsoportja előtt elmondott beszédből kiderült, hogy hazugságokkal sikerült a baloldalnak hatalomban maradnia.

Csak idő kérdése, hogy nálunk is kapni lehessen a pusztító zombidrogot (videó). Használóját extrém módon elbódítja, sőt meg is ölheti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában