Jótékonyság két keréken

2023.08.24. 07:39

Videón a motoros angyalok: ők azok, akik kilencedszer gyűjtenek adományokat az esztergomi kórháznak

Immár kilencedik alkalommal rendezik meg szeptember 9-én A Motorosok is lehetnek Angyalok jótékonysági motoros felvonulást Esztergom és Dorog térségében. A megmozdulás bevételét idén is az esztergomi Vaszary Kolos Kórház részére ajánlják fel.

Walczer Patrik

A térség egyik legnagyobb, egyben egyik legszínvonalasabb jótékonysági akciójává nőtte ki magát a dorogi Off Road Motors Lehotay Kft. kezdeményezése, melyről lapunk minden évben beszámol. A felvonulás célja, hogy minden évben összegyűjtsék a motoros közösséget, akik egy nemes cél érdekében teljesítik az útvonalat és részvételükkel pedig anyagilag is támogatják a kórházat.

Lehotay Kata, az említett üzlet vezetője, a felvonulás egyik szervezője Hernádi Ádámmal, Esztergom polgármesterével közösen jelentették be, hogy szeptember 9-én, immár kilencedik alkalommal lepik el a térséget a motorosok, akik a jótékonykodás jegyében tárják szélesre szárnyaikat.

A politikus közösségi oldalán publikált videóban az is elhangzik, hogy várnak minden motorost illetve minden szimpatizánst, akikkel közösen azt is szeretnék bebizonyítani, hogy ennek a közönségnek a tagjai nem huligánok, hanem igen is jó emberek. Tavaly egyébként mintegy 4 millió forint adomány gyűlt össze a kórház javára.

Hernádi Ádám hozzátette: Esztergom Megyei Jogú Városa hálás a kezdeményezésért, és a tőle telhető valamennyi segítséget megad a rendezvény sikeres lebonyolításához.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában