Hűsítő

2023.08.25. 17:30

Oroszlány legcukibb limonádéárusa ismét akcióba lendül - mondjuk hol, mikor

Tavaly is nagy sikert aratott Beni a limonádéjával.

Kemma.hu

Beni most sem hagyja cserben az oroszlányiakat

Forrás: Beküldött

A nagy hőségre való tekintettel újra kiül Beni a hétvégén a placcra, hogy egy kis hűsítővel próbáljon kedveskedni az arra járóknak Oroszlányban. A megszokott módon isteni jeges limonádéval és sok-sok szeretettel várja a vendégeket. Az idén új helyszínen, a borbálai CBA-bolttal szemközt lesz a limonádés stand augusztus 26-án, szombaton.

A frissítőnek nincs ára, becsületkasszás. Korábbi cikkünkben írtunk arról, hogy az oroszlányi kisfiú egy amerikai videón látottak alapján kapott kedvet az ötlethez.

Az anyuka, Molnár Norbertné Riedler Petra szerint az akciónak nincs tétje, hiszen kisfia számára csak egy a lényeg: minél több embert megismerni. Illetve ezenkívül van még egy fontos dolog, mindenképp szeretne eljutni a „magyar tengerhez” és megmártózni a Balaton vizében. Benett decemberben tölti kilencedik születésnapját és a József Attila Általános Iskolában tanul.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában