Kemma.hu podcast

2023.08.22. 10:41

Iskolaőrök jelentkezését várják - PODCAST

Országszerte 2020 őszén álltak szolgálatba az iskolaőrök, akik speciális rendészeti-bűnmegelőzési természetű munkát végeznek – írja a police.hu. Komárom-Esztergom Vármegyében várják az iskolaőrök jelentkezését. A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság iskolaőr munkakör betöltésére keres jelentkezőket. A jelentkezés feltételeiről, valamint a képzésről Villám Róbert r.főtörzszászlóssal a vármegyei főkapitányság kutyás szolgálati alosztályának szolgálati irányítójával beszélgettünk a Kemma podcastben.

Kemma.hu

Forrás: Magyar Nemzet

Az iskolaőrök képzésük során arra készülnek fel, hogy az oktatási intézményekben képesek legyenek egy esetlegesen kialakuló konfliktus megelőzésére, békés rendezésére, a rend helyreállítására. Alapvetően segítőként vesznek részt az intézmények életében, olyan sajátos jogokkal felruházott, közfeladatot ellátó személyek, akik biztosítják, hogy a kijelölt oktatási-nevelési intézmény pedagógusai feladataikat zavartalanul elláthassák.

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában