Ne maradj le!

2023.08.20. 20:44

A nap legfontosabb hírei - 2023.08.20.

Összefoglaltuk a szombati nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Böjte Csaba, Dr. Karikó Katalin és Szilágyi Áron magyarságát, emberségét méltatta a köztársasági elnök Esztergomban. Magyar Szent István Renddel tüntette ki Novák Katalin köztársasági elnök augusztus 20-án Esztergomban Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok kardvívót, Dr. Karikó Katalin biokémikust, kutatóbiológust, továbbá Magyar Becsületrendet adományozott Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója részére.

Novák Katalin Esztergomban: „Szent Istvánt magunkban hordozzuk, a részünkké vált”. A köztársasági elnök mellett Cser-Palkovics Andrást, Székesfehérvár polgármesterét is üdvözölte név szerint Hernádi Ádám, Esztergom polgármestere. Az esztergomi augusztus 20-ai központi rendezvényen a vezetők beszédei mellett az egyházak kenyéráldásával, és a Novák Katalin kenyérszegésével vált teljessé az ünnep.

Mutatjuk a Komárom-Esztergom vármegyei Színötösöket (4. rész). A 24 Óra és a Kemma.hu idén is meghirdette a népszerű Színötös pályázatot: bemutatjuk azokat az általános iskolás Komárom-Esztergom vármegyei tanulókat, akik kitűnően teljesítették a tanévet, a bizonyítványukban csupa ötös (jeles, példás, kitűnő) sorakozik, és az eredményüket büszkén vállalva jelentkeztek a felhívásunkra.

hírlevél, dátum
 

A balesete óta nem mer kerékpárra ülni Marianna, akit egy kamion sodort el Neszmélyen. A nyugdíjas nő úgy tudja, hogy kamerafelvételek alapján azonosították a vétkes kamiont.

Bajba kerülhet hirdetései miatt a YouTube. Az Adalytics hirdetésminőség-áttekintő platform jelentése szerint a videómegosztó a gyermekeknek szánt tartalmaknál felnőtteknek szóló reklámokat szolgáltatott.

Alig páran lézengtek a Jámbor András-féle Szikra Mozgalom táborában (videó). Hát így az eső miatt egy száz ember körülbelül lesz, nagyjából ez a realitás is” – így jósolta meg a Szikra tábor létszámát Jámbor András a rendezvény előtt. A Hír TV beszámolója szerint ennél sokkal kevesebben jelentek meg, és a programok is késve kezdődtek. A tábor szervezői azt is kiemelték, hogy ezt az egynapos tábort nagyobbra tervezték, így az drágább is lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában