Születésnap

2023.08.05. 09:25

A 90 éves Imre bácsit köszöntötték Ászáron

Pénteken Ászár Község Önkormányzatának tagjai köszöntötték otthonában Sebestyén Imrét születésnapja alkalmából.

Kemma.hu

Forrás: Ászár közösség hivatalos oldala/Facebook

Pekár Zsolt Ászár polgármestere, dr. Istvándi Csilla jegyző asszony és Szabó Hedvig anyakönyvvezető a Jászai Mari utcába látogatott, nem véletlenül. A Sebestyén családhoz érkeztek, hogy Imre bácsit meglepjék 90. születésnapja alkalmából – adta hírül Ászár község hivatalos Facebook-oldala

Az önkormányzat, a képviselő-testület, valamint a község lakóinak nevében felköszöntötték Imre bácsit és átadták jelképes ajándékukat, továbbá Orbán Viktor miniszterelnök úr személyre szóló emléklapját.

„Imre bácsiékhoz szinte már hazajárunk!” – emelte ki köszöntő beszédében Pekár Zsolt, aki hozzátette: való igaz, az elmúlt években volt néhány olyan jelentős esemény, kerek dátum a Sebestyén család életében, ami okot adott az ünneplésre. Idén ez Imre bácsi 90. születésnapja, amelyet ma, augusztus 4-én ünnepel.

A köszöntés után beszélgettek az elmúlt 90 esztendőről, kiragadva egy-egy szép, vagy kevésbé szép emléket Imre bácsi gyermek és felnőttkorából. Felidézte a háború időszakából való emlékeit, iskolás éveit, valamint a Keményítőgyárban töltött szorgalmas munkás éveit is. 

Pekár Zsolt hangsúlyozta: tartalmas élet az övé, amelyet nem lehet másfél óra alatt elmesélni, de bízunk benne, hogy lesz még rá alkalom folytatni ezt a beszélgetést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában