Végeztek

2023.07.09. 07:30

Tataiak is átvehették a diplomájukat

A Soproni Egyetem évzáró ünnepségén többek között a tatai képzésen végzett csecsemő- és kisgyermeknevelők illetve gyógypedagógusok is átvehették diplomájukat.

Goletz-DeáK Viktória

A tatai képzésen végzettek is átvehették diplomájukat

Forrás: tata.hu

Acsainé Dávid Ágnes, a Tatai Rend-ház Nonprofit Kft. ügyvezetője, a Tatai Közösségi Felsőoktatási Képzési Központ (KFKK) vezetője szakmai elismerésben részesült a Soproni Egyetem ünnepélyes Diplomaátadó ünnepségén. Többek között a tatai képzésen végzett csecsemő- és kisgyermeknevelők illetve gyógypedagógusok is átvehették diplomájukat.

A soproni Novomatic Arénában tartott ünnepséggel zárta le idei tanévét a Soproni Egyetem. Az ünnepélyes Diplomaátadó és Nyilvános Tanévzáró Tanácsülés a Benedek Elek Pedagógiai Kar diplomaátadó rendezvénye is volt, amelyen közel 300 hallgató vette át oklevelét, a Soproni Egyetemen ebben a tanévben összesen 510 diák végzett. Az eseményről a Tata.hu számolt be. 

Az egyetem és Tata kapcsolatának története hivatalosan 2017-ben kezdődött, amikor a Piarista Rendházban megkezdte működését a KFKK. A helyszínen a Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kara először csecsemő- és kisgyermeknevelő alapszakot indított, majd a képzési paletta gyógypedagógus szakkal és szakvizsgára felkészítő pedagógus továbbképzésekkel bővült. A tatai oktatás elindulása óta 42 csecsemő- és kisgyermeknevelő, valamint 13 gyógypedagógus vehette át a diplomáját, idén összesen 19-en végeztek a két szakon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában