Időközi győzelem

2023.07.12. 12:00

Számított a győzelemre, már javában tervez az oroszlányi képviselő

Baráth Domonkos Dezső nagyon örül a sikernek, számított is a győzelemre. Korábban úgy nyilatkozott, ez volt az első megmérettetése, de a következő hónapok majd igazolják döntését. Elmondta azt is, hogy egyelőre nem veti el annak gondolatát, hogy jövőre ismét induljon a képviselőválasztáson.

Wágner Zsanett

Baráth Domonkos nyerte az időközi választást

Forrás: oroszlany.hu

Mint arról már beszámoltunk, Baráth Domonkos Dezső, az Oroszlányiak Lokálpatrióta Köre jelöltje nyerte meg a július 9-i időközi választást a bányászváros 3 számú egyéni választókerületében. A jelenleg regnáló hatalom képviselője a szavazatok döntő többségét megszerezte, 89-et, ami 49,72 százalékot jelent. Őt követte Torma Lajos, független jelölt, aki 47 szavazattal 26,26 százalékot ért el. A részvételi arány alig haladta meg a 10 százalékot.

Baráth Domonkos Dezső jövőbeli tervei már körvonalazódtak: a tőle telhetőt megteszi a Fürst Sándor utcában lévő forgalomszabályozásért. Szakemberekkel egyeztet a Mátyás király utcai burkolatcseréről, valamint a Táncsics úti tízeseknél meglévő parkolási anomáliákkal kapcsolatban is keresi a megoldást.

A szociális szférában dolgozó szakember – 2016 óta az oroszlányi szociális szolgálat vezetője – a legközelebbi testületi ülésen elfoglalhatja a Hermann Istvánné halála miatt megüresedett képviselői helyet, 10 másik képviselőtársa és Lazók Zoltán polgármester mellett. A 12 fős testületben továbbra is heten képviselik az OLPK-t és a városvezetőt, további négyen a Fidesz-KDNP-t.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában