Spórolás

2023.07.24. 14:25

Spórolás a nyaraláson: kiderült, olvasóink hogy oldják meg az étkezést

Olvasóinkat kérdeztük, ők pedig válaszoltak, nyaralásuk alatt miként oldják meg az étkezést.

Kemma.hu

A nyár kellős közepén tartunk. Az elmúlt hetek időjárása annyira volt perzselő, hogy szinte tényleg csak a vízpartokon lehetett kibírni a rekkenő hőséget. Sokan élvezik jelenleg is a nyaralásukat. A jó idő garantált, már csak az a kérdéses, hogy mire és mennyit költünk egy ilyen nyári kiruccanás során. 

Olvasóinktól meg is kérdeztük, hogy a nyaralásuk során hogyan oldják meg az étkezésüket. A megkérdezettek döntő többsége (67 százalék) önellátóként próbál spórolni 1-2 éttermi vacsorával megspékelve. Olvasóink 33 százaléka félpanziós ellátással foglal szállást. A válaszadóink kizárólagosan önellátással és főzéssel nem számolnak és foglalkoznak a pihenésük alatt. Ahogy teljes ellátást és all inclusive vagy ultra all inclusive ellátást biztosító helyet sem választanak egyáltalán.

Hogyan oldja meg az étkezéseket nyaralás alatt?

A nyaralás kapcsán most egy újabb szavazást indítunk, amelyben arra keressük a választ, hogy ti mennyit vagytok hajlandóak költeni a szállásotokra egy nyaralás kapcsán.

Mennyit hajlandó költeni a szállásra nyaraláskor?

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában