2023.07.12. 12:46
Nyáron a megfelelő táplálkozás mellett a folyadékpótlásról se feledkezzünk meg - PODCAST
A szezonális táplálkozásra érdemes odafigyelni, hiszen másra van szüksége a szervezetünknek nyáron és télen is. Nyáron például érdemes olyan ételeket főzni, amik nem olajban vagy zsírban főnek. A Kemma podcastben Petrik Mária táplálkozástudományi mesterrel beszélgettünk a nyári étkezésről.
Ha egy komplexebb ételt készítünk, akkor a bundázott helyett inkább a rakott, vagy a töltött zöldségekben, húsokban gondolkozzunk. Szívesen nyúlunk ilyenkor a salátákhoz, mely készülhet, zöldségből, gyümölcsből és persze az előnyük az, hogy kevesebb időt kell a konyhában tölteni. Ha pedig tartalmasabb salátát szeretnénk, akkor mindenképpen kerüljön bele hús, vagy hal.
Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!
Kemma.hu podcast
- Üveges is és dubai is - egy ország rajong a tatabányai fagylaltért
- Megelevenednek a történelem karakteres személyiségei is +fotók
- Mi a Nintendo Switch titka?
- Schwarzenegger és Jack Sparrow is forgatott Komárom-Esztergomban - Podcast
- Legyen saját illatod nőnapra! Tuti recept, hogy készíts parfümöt otthon