2023.07.12. 12:46
Nyáron a megfelelő táplálkozás mellett a folyadékpótlásról se feledkezzünk meg - PODCAST
A szezonális táplálkozásra érdemes odafigyelni, hiszen másra van szüksége a szervezetünknek nyáron és télen is. Nyáron például érdemes olyan ételeket főzni, amik nem olajban vagy zsírban főnek. A Kemma podcastben Petrik Mária táplálkozástudományi mesterrel beszélgettünk a nyári étkezésről.
Ha egy komplexebb ételt készítünk, akkor a bundázott helyett inkább a rakott, vagy a töltött zöldségekben, húsokban gondolkozzunk. Szívesen nyúlunk ilyenkor a salátákhoz, mely készülhet, zöldségből, gyümölcsből és persze az előnyük az, hogy kevesebb időt kell a konyhában tölteni. Ha pedig tartalmasabb salátát szeretnénk, akkor mindenképpen kerüljön bele hús, vagy hal.
Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!
Kemma.hu podcast
- Az intelligencia nyomában – PODCAST
- Szücsy Péter órákból pókokat, legyeket, szúnyogokat készít - PODCAST
- Figyeljünk oda, ha kerékpárra vagy motorra pattanunk – PODCAST
- Meddőhányókból kinyert szénből készítettek brikettet - PODCAST
- Az online csalókkal veszi fel a harcot a rendőrség - PODCAST