Kemma.hu videó

2023.07.19. 20:00

Hevesi Tamás táncversenyt hirdetett a kisigmándi falunapon +videó, fotók

A forróság ellenére is megtelt a rendezvénysátor a kisigmándi falunapon. A programra olyan ismert előadók érkeztek, mint Hevesi Tamás, Peter Srámek, vagy éppen Bereczki Zoltán.

Körtvélyfáy Dina

Hevesi Tamás és a táncverseny résztvevői

Forrás: 24 Óra

Fotó: Körtvélyfáy Dina

Kora délután Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke is ellátogatott az eseményre, ahol átadta Kisigmánd imázsfilmjét Pécsvárady Attila polgármesternek. A filmet a vármegyei önkormányzat készítette a Vármegyejáró sorozat keretében.

Az átadót követően Homonnay Zsolt színész, énekes lépett fel. Őt követte Peter Srámek, akinek igencsak nagy rajongótábora gyűlt össze már a koncertet megelőzően. A fiatal énekes a nagy meleg ellenére is elegáns, rózsaszín zakót öltött, de a meleg miatt gyakorta tartott ivószünetet a színpadon. Nem csupán nagy példaképe, Zámbó Jimmy dalait énekelte, hanem saját számai közül is többet elénekelt, amelyeket a közönség nagy része jól ismert, és vele együtt énekelt. Repertoárjából pedig Korda György nagy klasszikusa, a Reptér sem hiányzott. A koncert után az előadó egy másik koncertre sietett, de pár fotó erejéig mégis maradt a rajongókkal.

Ezt követően Hevesi Tamás érkezett a színpadra, ám egy kis technikai malőr miatt a második számát hangosítás nélkül énekelte. A hang végül visszajött, így nemsokára következhetett a Diadal, vagy ismertebb nevén a Csíkos napernyő című szám, amelyre Hevesi táncversenyt hirdetett, három rajongót kiválasztott a közönségből, akik vele rophatták a dal közben. A táncosoknak pedig egy kis ajándékkal is kedveskedett. Az énekes azt is elárulta, mivel korábban nem járt itt, induláskor először Kisignócot írt be a GPS-be. Meglepve tapasztalta, hogy ilyen települése nem létezik, így a szervezők segítségét kérte, akik rádöbbentették, Kisigmándon lesz fellépése. 

Hevesi Tamás arra is panaszkodott, a nyári időszakban le kellene dobnia pár kilogrammot, de egyik legnagyobb rajongója, egy bábolnai kislány rögtön bekiabált: „Nem kell ledobnod, te így is jó vagy!”. Később Bereczki Zoltán és kis zenekara lépett színpadra.

A szervezők a nap során a gyerekekre is gondoltak hatalmas ugrálóvár, kirakodóvásár várta őket, a rendőrök pedig megmutatták, hogyan vesznek ujjlenyomatot, illetve a szolgálati járműbe is bele lehetett pattanni.

A Vármegyejáró filmsorozat a Komárom-Esztergom Vármegyei Önkormányzat megyei identitás programja keretében jött létre. Kisigmánd filmje itt is megtekinthető:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában