Finom ételek

2023.07.21. 16:00

Gitárszóra, gyertyafénynél vacsorázhattunk az esztergomi piacon

Második alkalommal rendeztek ingyenes nyári gasztroestet a Simor János utcai piacon, ahol ezúttal Flamisch Péter, akusztikus gitáron különböző világzenei szerzeményekkel nyújtott kellemes zenei aláfestést.

Walczer Patrik

Az esztergomi piacon nemcsak nap közben pezseg az élet

Forrás: 24 Óra

Fotó: W. P.

A közösségi térként is funkcionáló létesítményben hagyományos, egyedi, de akár alkoholmentes koktélokat is megkóstolhattunk, de ínyencségek tárháza várta az érdeklődőket. A piac hivatalos oldalán megtudhattuk, hogy a rendezvényen ismét a helyszínen működő vendéglátóegységek mutatkozhattak be bővített kínálattal, így például a Piac42 csapata bao bun nevű, magyarul csak gőzgombócként ismert ázsiai különlegességgel is készült, persze a hamburger, és oldalas sem hiányozhatott, és hosszú sor állt a lángososnál is. Volt szicíliai narancssaláta, különféle grillezett sajtok, csavart fagyi és a pohárban kínált dinnye is kelendő volt. A zene és a fényfüzérek mellett az autentikus hangulathoz azzal fokozták, hogy a látogatók pislákoló mécsesek fényeinél fogyaszthatták el az ételeket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában