Tábor

2023.07.13. 10:43

Csaknem 40 gyermek vett részt a csépi tűzoltótáborban: fotókon a legemlékezetesebb pillanatok

Hatalmas sikerrel zárult az idei Young Firefighters Camp! tűzoltó tábor Csépen, ahol a gyermekek megismerkedhettek a lánglovagok hivatásával.

Kemma.hu

A Rédei Önkéntes Tűzoltó Egyesület és az Önkéntes Tűzoltó Testület Keszegfalva közösen, a Visegrad Fund támogatásával tűzoltó tábort szervezett a fiataloknak.

A programon mintegy 40 fő vett részt, ezen felül a Rédei Önkéntes Tűzoltó Egyesület, az Önkéntes Tűzoltó Testület Keszegfalva és a Banai Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai tették színesebbé a négy napot. A fiatalok megismerkedhettek az árvízvédelem, a viharkár, a tűzoltás és a műszaki mentés terén használt eszközökkel és bővült elméleti tudásuk is.

Ezenkívül váratlan feladatok elé is állították a táborozókat, amelyeket minden akadályt leküzdve megoldottak. A program elérte célját, közösséget építettetek, tapasztalatot cseréltek, fejlődött a gyermekek empátiája, a feladatokat egymást segítve közösen oldották meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában