Kemma.hu podcast

2023.07.19. 17:00

A környezettudatosság és a környezetvédelem állt a Kék Madár tábor középpontjában - PODCAST

A nyári szünet nem kis terhet ró a szülőkre. A különlegességgel élő gyerekek, fiatalok számára az átlagosnál is nehezebb megfelelő időtöltést, tábort találni. A Léleksegítő Alapítvány Kék Madár Szülőklubja azonban nem ismeri a lehetetlen: egy hetes napközis tábort szervezett a kamaszokból álló klubjának, az ÉBEK tagjainak. A Kemma podcastben erről beszélgettünk Sugár Gabriellával a Léleksegítő Alapítvány Kék Madár Szülőklub egyik alapítójával.

Kemma.hu

Változatos programok várták a 13 és 20 év közötti fiatalokat a Kék Madár táborban

Forrás: 24 Óra

Fotó: F.P.

A Kék Madár Szülőklub szakmai vezetője, Kelemen–Kálazy Éva, Vica állandó segítőjével, Bárdos Orsolyával dolgozta ki a tábor tematikáját. A figyelem középpontjában természetesen az autizmusbarát megközelítés szerepelt, ezért voltak láthatóak a kis képkártyák és persze szabályokat is bevezettek. Változatos programok várták a 13 és 20 év közötti fiatalokat. Sok időt töltöttek a Vértesszőlősről megközelíthető farmon, jártak az autizmusbarát Tatai Kalandparkban, a győri állatkertben, s hallhattak előadást is a Zöld Sziget Kör képviselőjétől. A tábor tematikájának középpontjában ugyanis a környezettudatosság, a környezetvédelem állt.

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában