Rendbe teszik

2023.06.24. 12:27

Új sportág lel otthonra Tatabányán: bázist építhetnek Óvárosban az OCR-esek

Újabb akadály gördült el Tatabányán az OCR-pálya megépítése elől: a város közgyűlése nemrégiben megszavazta, hogy a kiszemelt területet térítésmentesen veheti majd igénybe a Tatai-Medence OCR és Terepfutó Sport­egyesület. Az egyesület vállalta, hogy óvni és gondozni fogja a kiserdőt is.

Kemma.hu

Az új pálya a TSC gyakorlópályáitól délre helyezkedik majd el

Forrás: Kupcsok Péter/Facebook

A TSC gyakorlópályáitól délre található az a területet, ami jelenleg a város tulajdonában áll, és amit A Tatai-Medence OCR és Terepfutó Sportegyesület térítésmentesen vehet majd igénybe a jövőben Kupcsok Péter önkormányzati képviselő felvetése és előterjesztése nyomán. A TMOT SE azt tervezi, hogy itt építi ki a bázisát, ami a sporttág népszerűsítését is szolgálná. 

A bázis kiépítéséhez az egyesület elvégzi majd a szükséges tereprendezést, de a futópálya felújítására, az akadályoknak helyet adó terület rendbetételére és a parkolási lehetőségek kialakítására is lesz gondjuk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában