Jótékonyság

2023.06.23. 13:48

NEM kitűnő komáromi tanulókat hívnak palacsintázni

Nem mindennapi felajánlást tett a komáromi Tik-Tak presszó. Medveczky Nikoletta azokra a gyerekekre gondolt, akiknek nem lett kitűnő a bizonyítványa.

K. D.

Palacsintázásra várják a gyerekeket

Forrás: Illusztráció/Békés Megyei Hírlap

Fotó: Für Henrik

– Rengeteg sok kitűnő bizonyítványt láttunk az elmúlt napokban – írta Medveczky Nikoletta. – Rengeteg kezdeményezést arról "hozd a kitűnő bizonyítványod és meghívunk egy fagyira." Most én szeretném meghívni azokat a kisgyerekeket palcsintázni és egy pohár finom házi limonádéra, akiknek kitűnő, jeles közelében sincs a bizonyítványuk! Mert igenis ők is megérdemlik, rengeteg meló lehet/van egy hármas bizonyítványban néha sokkal több mint egy kitűnőben.

Hozzátette, ő nem irigykedik a kitűnő tanulókra és szüleikre, és végtelenül büszke a kisfiára, aki szerzett hármast, négyest és ötöst is az év végén. Hiszen tudja, mennyi munkája van benne, és mennyi iskola utáni fejlesztésre járt, amelyre sokszor nagyon fáradtan érkezett.

Július 9-èn vasárnap 15 órától 18 óráig szeretettel várnak minden kisgyereket a Tik-Tak presszóban a "Hozd el a nem jeles/kitűnő bizid a bulira!" Ekkor már nincsenek nyitva, így a gyerekeké lesz az egész kerthelyisèg. Aki szeretne, segítheti a szervezőket néhány palacsintával.

Medveczky Nikolettának és csapatának nem ez lesz az első jótékonysági akciója. 2020-ban egy Crohn-beteg hölgyet segítettek a sütinapon befolyt bevétellel, majd tavaly több mint 3 milliót gyűjtöttek egy gerincműtött általános iskolás lány kezelésére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában