Ezt látnotok kell!

2023.06.13. 16:56

Ezernyi plüssmackó várja a látogatókat a KPVDSZ-ben

Ezernél is több plüssmackó költözött a KPVDSZ Művelődési Házba. Dr. Dallosné Martin Csilla, a Micimackó Óvoda vezetője köszöntötte a felújított intézmény új lakóit, amelyek június végéig élvezhetik a ház vendégszeretetét.

Kemma.hu

Ezernyi plüssmaci várja a látogatókat

Forrás: 24 Óra

Fotó: VB

A KPVDSZ-be beköltözött kis plüssbirodalom tulajdonos a tatabányai Nagy Zoltánné . Elmondása szerint szülei elváltak, s édesapjától kapott gyermekként egy macit, amelyet nagy becsben tartott, ám nagypapája egy alkalommal elvette tőle a már kissé kopott barátját. Ez a találkozás a plüssmacival meghatározó volt számára, s elkezdte gyűjteni azokat. 

Megannyi méretben, színben lelhető fel a mostani kiállításon, s lehet látni éneklőt, beszélőt, hűtőmágnest is. A szervezők kis csoportokat is várnak a kiállítás alatt, akik megtekinthetik az ezernyi plüssmacit. Hétvégenként, szombaton pedig délelőtt gyerekfoglalkozásokat is szerveznek a kis látgatóknak a KPVDSZ-ben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában