Programajánló

2023.06.29. 19:58

Darts, musical, fesztivál és Azahriah – soroljuk a hétvége legjobb programjait

Kikapcsolódnál a családdal a hétvégén? Van ötletünk! Mutatjuk a hétvége legérdekesebb programjait Komárom-Esztergom vármegyében.

Kemma.hu

Valahol Európában musical előadás

Vasárnap este 8 órától a Magyarock Dalszínház Komárom prezentálásában a Valahol Európában című musical előadása kerül sor a komáromi Monostori Erődben. A musical a Proscenium Szerzői Ügynökség Kft-vel és Balázs Béla örökösével kötött megállapodás alapján kerül színpadra, és minden további részletet az esemény Facebook-oldalán lehet megtalálni.

Tatai Amatőr Steel Darts Verseny

„Örömmel közöljük, hogy ismételten szeretnénk megrendezni az 501 DO steel darts versenyünket a tatai Papp Pál Kocsmában július elsején, szombaton, délelőtti kezdéssel. 10:00-tól 10:45-ig lehet a helyszínen nevezni, 11:00-kor pedig örülnék, ha eltudnánk kezdeni, ezért kérek mindenkit időben érkezzen!
Idén szeretnénk külön női és férfi versenyt is indítani.” – hirdetik a Papp Pál Amatőr Steel Darts Verseny szervezői. Mint írják, férfiaknál maximum 48 fő nevezését, hölgyeknél pedig 16 fő körül maximalizálnák, de ez még változhat. Várják a megmérettetésre azokat, akik kizárólag „amatőr” kategóriába tartoznak.

Víz, Zene, Virág Fesztivál RELOAD

E hétvégén rendezik meg Tatán az Víz, Zene, Virág Fesztivált, ahol két napon át több mint 10 élvonalbeli előadó koncertje és hajnalig tartó buli vár a tatai Öreg- tó partján felállított hatalmas party arénában. Az esemény helyszíne pedig igazán különleges - egy varázslatos tóparton kerül megrendezésre, ahol a naplementében iszogathatsz és a csillagok alatt bulizhatsz a barátaiddal. Lesz itt vásár, borudvar, vidámpark, gasztrotér és rengeteg koncert, szóval a jó hangulat garantált.

Azahriah a Víz, Zene, Virágon

És ha már Víz, Zene... az esemény talán legnagyobb sztárja Azahriah lesz, aki július elsején, szombaton este 9 órától lép majd fel, hogy ismét egy felejthetetlen bulit csapjon. 14 év alatt a belépés kizárólag szülői kísérettel lehetséges, 6 éven aluliak számára a koncertre a belépés ingyenes. További infók a Facebookon olvashatóak.

A Pál utcai fiúk előadás Tatán

Július 2-án, vasárnap este fél 9-től A Pál utcai fiúk zenés játéka lesz látható a Tatai Szabadtéri Színpadon, az Angolkertben. Minden információt az online jegyvásárlással kapcsolatban az esemény oldalán lehet megtalálni.

„Vasalt utak a Turul szobor mellett”

„Lábad alatt Tatabánya és Tata városa, a háttérben a Bakony és a Vértes vonulataiban gyönyörködhetsz!” – hirdetik a Tatabányai Via Ferráta túra szervezői a Facebookon, akik szombaton hívnak minden kedves érdeklődőt egy túrára. Találkozó és kiindulási a Turulmadárnál lesz, a részletek pedig a Facebook-oldalon találhatóak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában