Légiparádé

2023.05.24. 07:00

Újra fellobbant a láng a Kockahegyen

Címkék#Piknik

Páratlan műrepülő bemutatóról marad emlékezetes az idei tokodi Kockahegyi Piknik, melynek keretében a brit Királyi Nemzetközi Légiparádé abszolút kategóriájának háromszoros győztese, Vári Gyula legendás Jak-55-ös repülőjével több kört is teljesített a nagyközség légterében.

W. P.

Megadták a módját a pikniknek

Forrás: 24 Óra

Fotó: W. P.

A mintegy húszperces attrakció megalapozta az este hangulatát, a máglyagyújtás előtt már több százan szórakoztak a helyszínen. A páratlan panorámával rendelkező dombon kisebb tábortüzeket is gyújtottak a résztvevők, akik pokrócokon ülve és beszélgetve töltötték el a rendezvény legfontosabb pillanatáig hátralévő időt. A piknikre Erős Gábor országgyűlési képviselő is kilátogatott, aki méltatta a szervezőket, úgy vélte, hogy a rendezvény szimbolizálja a helyiek igazi összetartó közösségét. Ezt követően külön köszöntötte a Tokod SE U19-es csapatát, mely megnyerte a korosztályos vármegyei labdarúgó másodosztályú bajnokságot, ami azért is nagy szó, mivel 19 év elteltével újra van bajnokcsapata a nagyközségnek. 

Pap Norbert, a szervező Együtt Tokodért Egyesület elnöke a szervezet tagjainak, az önkéntes tűzoltóknak, a polgárőröknek, a segítőknek és a támogatóknak is megköszönte a rengeteg segítséget. A máglya meggyújtásától kezdve az RHS DJ Team hajnalig szórakoztatta a résztvevőket.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában