Gazos vagy gázos?

2023.05.10. 17:29

Újabb elszomorító fotók Tatabányáról: lassan a játszóteret is benövi a hatalmas fű

Újabb elszomorító fotók láttak napvilágot arról, hogy mennyire gazosak a közterületek Tatabányán. Az alsógallai játszótéren lassan már a játékok sem látszanak ki a fűből.

Kemma.hu

Lassan a gyerekek is elvesznek a gazzal benőtt alsógallai játszótéren

Forrás: Facebook/Gál Csaba - Alsógalláért, Óvárosért

Már jócskán a tavaszt tapossuk, ezt nem csak a dátum, hanem az időjárás is jól mutatja. Minden kizöldült, csak úgy sugárzik az élet a természetből. Úgy tűnik, Tatabányán túlzottan is. Tartja a mondás, a májusi eső aranyat ér. A növényeknek meg aztán pláne, amelyek ettől úgy nőnek, mint a bolondgomba. Sajnos nem csak a virágok és a haszonnövényekre, a gazokra is igaz ez. Nem beszélve arról, hogy az elburjánzó gazos területek a kullancsoknak is remek otthonául szolgálnak.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a város 7-es körzetének képviselője, Nagy Béla közösségi oldalán adott hangot annak, hogy áldatlan állapotok uralkodnak, akkora a gaz, hogy egyes padokat szinte teljesen ellep.

Most Gál Csaba, Alsógalla és Óváros fideszes képviselőjelöltje közölt elszomorító fotókat közösségi oldalán. Mint írta, a Német Nemzetiségi Óvoda kereste fel, hogy az alsógallai játszótéren már akkora a fű, hogy majdnem elvesznek benne a gyerekek. 

De nem csak a megyeszékhelyen uralkodnak áldatlan állapotok egyes területeken. Mint arról már korábban beszámoltunk, május 8-án a Béke tér Basa utca felőli oldalán fotóztak olyan zöldterületet, ahol mindent ellepett a hatalmas gaz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában