Köztisztaság

2023.05.05. 15:02

A 7-es körzet James Bondja lefülelte az égig érő füvet Tatabányán

Tavaszi eső füvet növeszt. Ezt a következtetést vonhatjuk le Nagy Béla képviselő friss fotóiból, amelyet tatabányai körzetében készített. Aztán kiderült, hogy ez még a kisebbik baj...

Kemma.hu

Természetközeli élmény Újváros szívében

Forrás: Nagy Béla 07-es körzet Tatabánya/Facebook

Látványos képekkel rukkolt elő Nagy Béla, a megyeszékhely független képviselője. A 7-es körzet James Bondja lefülelte, pontosabban lefotózta a környéken elburjánzó növényzetet. A képekhez csak annyi hozzáfűzést tett, hogy 

azért valljuk be, probléma is van, nem is kevés!

 A fotókon elsősorban közterületi padok környezetében hatalmasra nőtt füves területek láthatók. Valaki egy hozzászólásban próbálta menteni az egyik felvételt, miszerint az egyik pad körül nincs letaposva a , azaz ott nem is ül senki, de ez igen érdekes magyarázat lenne a fűnyírás elmaradásából adódó köztisztasági  „füvesítésre". A képek láttán ugyanis még az Égig érő fű című ikonikus magyar film Poldi bácsija is sírva fakadna a szép zöld gyep utáni sóvárgása okán.

Mindenesetre egyes képek a Béla Királyi körtéri játszótér részleteit mutatják. Legalábbis egy másik hozzászóló szerint. Ő úgy véli: nem ártana  szakemberrel átnézetni a teret, nehogy baleset legyen a játék vége. Tapasztalata szerint ugyanis szinte az összes játék mozog a hinta támasztó lábaitól a mérleghintáig bezárólag.  Nagy Béla jelezte, ezt a problémát is jelzi a városüzemeltetésnek. Hátha a fű is gyeppé változik és a játékok is megjavulnak.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!