Oktatás

2024.04.30. 20:55

Notebookokat osztottak ki a dorogi Petőfi iskola diákjainak

Hatékonyabban tanulhatnak és bővíthetik digitális ismereteiket a tanulók. Örömmel vették át a dorogi oktatási intézmény diákjai a notebookokat.

Kemma.hu

Kedden a Dorogi József Attila Művelődési Házban tartott sajtótájékoztatót Muszela Szabolcs, az Esztergomi Tankerületi Központ igazgatója, mely keretében tanulást segítő notebookokat osztottak ki a Dorogi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű és Sportiskolai Általános Iskola Petőfi Sándor Tagiskolája diákjainak számára.

Hatékonyabban tanulhatnak és bővíthetik digitális ismereteiket a tanulók. Örömmel vették át a dorogi oktatási intézmény diákjai a notebookokat.
Jászberényi Károly adta át a notebookokat a diákoknak és szüleiknek.
Fotó: W.P. / Forrás: 24 Óra

Elhangzott, hogy a Klebelsberg Központ által megvalósított „Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és a pedagógusok számára” című európai uniós projekt keretében országos viszonylatban összesen 193 ezer 702 darab notebook átadásával folytatódik a 2022 tavaszán megkezdett program. 2023. december 15-ig regisztrálhattak a köznevelési intézményekben tanuló 5., 6. és 9. évfolyamos diákok törvényes képviselői oktatási célú személyes használatú notebook iránti igényeiket a KRÉTA rendszerben. 

Az említett iskolába összesen 69 darab laptop került, melyeket a tájékoztató után Jászberényi Károly a Petőfi tagiskola igazgatója adott át a tanulók és szüleik számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában