Kemma.hu videó

2023.05.24. 20:03

Szentkirályi Alexandra szerint nagy élmény a tatai via ferrata, már posztolt is róla

Szentkirályi Alexandra, kormányszóvivő már posztolt is a szerdán átadott tatai via ferratáról.

Kemma.hu

Az átadón Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő arról beszélt, hogy ez az új attrakció a helyieknek is nagy élmény, de az ide látogatók számára is egy újabb vonzerőt jelent. A visszajelzések alapján erre a környékre, de az egész vármegyére igaz, hogy turisztikai beruházások terén igen jól használják ki a kormányzat nyújtotta pályázati lehetőségeket, széles programkínálatot biztosítva az ide látogatóknak.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, átadták a tatai Kálvária-dombnál a Geológus Kert szomszédságában kialakított vasalt utakat. Az átadáson részt vett Révész Máriusz, az aktív Magyarországért felelős államtitkár, Szentkirályi Alexandra, Magyarország kormányszóvivője, Bencsik János, a Tatai-medence országgyűlési képviselője is, valamint Michl József, Tata polgármestere is. Az átadó után Révész Máriusz, valamint Szentkirályi Alexandra is beülőt csatoltak és sisakot húztak, hogy elsők között próbálhassák ki a pályát.

A videónkban az is kiderül, hogy milyen volt Révész Máriusznak az első via ferrata élménye:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában