Átadás

2023.05.01. 15:25

Megáldották és megnyitották az új piacot Esztergomban

Először kapott saját épületet a piac. Az előző ciklusban megújult Simor János utcában felépült, zárt és nyitott terekből kialakított komplexum hétfői átadóján Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke és Hernádi Ádám polgármester is hasonló gondolatokat fogalmazott meg.

Pöltl Zoltán

Hernádi Ádám polgármester is köszöntötte az egybegyűlteket

Forrás: 24 Óra

Fotó: P. Z.

Mint mondták, az új piac a városfejlesztési folyamat kiemelt része, melyet korábbiak előztek meg és újabbak követnek majd. A vásárteret a beszédek után az egyházak képviselői áldották meg, majd a szalagátvágás után a közönség birtokba vette a létesítményt. 

A nyitás alkalmával nagy buli kerekedett, melyen popzenekarok, színházi és tánc előadások, valamint családi- és gyerekprogramok szórakoztatták a piac első napjára érkező kíváncsi látogatókat. 

A létesítmény honlapján, az esztergomipiac.hu oldalon a nyitva tartás, a bolt- és termékkínálat, a tematikus napok és a szakmai-, illetve piacfelügyelő elérhetősége mellett számos alapinformáció és rendszeresen frissülő rovatok várják az érdeklődőket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában