Felújítás

2023.04.28. 18:51

Utolsó simításokat végzik az új piacnál Esztergomban

Három nappal a nyitás előtt, április 28-án már csak apró dolgok vannak hátra az új esztergomi piac átadásához.

Kemma.hu

Már nincs sok hátra a munkálatokból

Forrás: Beküldött

A város idei május 1-jei ünnepségsorozatának a lampionos felvonulás és a járműtörténeti kiállítás mellett része lesz a piac Simor János utcai komplexumának átadója, melyet délelőtt fél tízkor tartanak, de azt követően koncertek, gyermek- és családi programok várják az első vásárlókat, látogatókat.

Az új piac épületrendszere körül nagy volt a sürgés-forgás pénteken, amikor már jópár bolt berendezkedett az komplexum különböző helyiségeibe, illetve a takarítás, az utolsó simítások volt hátra, valamint az „Esztergomi Piac” felirat is ekkor került fel a homlokzatra. 

A vásárteret üzemeltető városi cég nagy bulit ígért a Facebookon a közönségnek, az ünnepélyes megnyitót követően a Strigonium Consort, a Babits Mihály Színház, az Esztergom Táncegyüttes, a Jóvilágvan zenekar, a Szépülő Városközpont együttes szórakoztatja majd az eseményen résztvevőket, akik ekkor már vásárolhatnak is a különféle boltokban, standokon. Ezek között már üzemelni fog néhány olyan, melyekben étel és ital is kapható, így a mulatságnak nem lesz híja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában