Ezt látni kell

2023.05.19. 18:37

Legyőzte az áradó Dunát a neszmélyi hajóskapitány macska, Pityu +videó

A neszmélyi hajóskapitány macskát nem rettenti meg a magasabb víz. A minap simán besétált a medréből kilépő Dunába, hogy hazamehessen a hajójára.

Kemma.hu

Korábban is beszámoltunk már a Neszmélyi Hajóskanzen macskájáról, Pityuról, aki igazi hajóskapitányként egy gőzösön él és nem fél a víztől. Most, hogy árad a Duna, ismét bizoyította, hogy nem holmi szárazföldi négylábú ő, hanem vízre termett kemény kandúr. A minap, amikor a skanzenben jártunk, ő békésen durmolt a hajón, amit száraz lábbal már nem lehetett negközelíteni. Mint akkor megtudtuk, ő sem ölben közelítette meg az otthonát, és erről videós bizonyítékot is kaptunk.

Pityu, Neszmély négylábú Jack Sparrow-ja ugyanis simán besétált az áradó Dunába, kilogisztikázta, hogy a csónakról már át tud ugrani a hajóra vezető pallóra. És így is tett. Nem ez volt egyébként az első akciója, korábban szó szerint oda is úszott a Neszmély nevű gőzöshöz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában