Termékvisszahívás

2023.05.04. 11:27

Ha ilyen kolbászt vettél, ne edd meg, szalmonellás lehet! - 4 vármegyei bolt is érintett

A húskészítmény forgalmazását azonnal felfüggesztették. Aki vett belőle, blokk nélkül is visszaviheti a két tatabányai és, az esztergomi és a táti Aldiba is.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Nem zárható ki a szalmonella jelenléte a „Páros kolbász 250 g” nevű termék egyes tételeiben, ezért az ALDI a vásárlóktól való visszahívást és forgalomból való kivonást jelentett be a termékre. Mint az a honlapjukon megjelent tájékoztatóban olvasható, a fent nevezett termék érintett tételeire a szállító (Tona Hungary Kft) és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva indított termékvisszahívást.

aldi kolbász

A termék minden magyarországi ALDI üzletben, így a két tatabányaiban, az esztergomiban és a tátiban is elérhető volt, mostanra a cég az értékesítését felfüggesztette.

A diszkontlánc tájékoztatása szerint az érintett fogyaszthatósági idő: 09.06.2023, a tételazonosítók pedig L: 38087 és L: 39087. A visszahívás oka, hogy a termék egyik vizsgált tételében Salmonella volt kimutatható, ezért az Aldi kéri a vásárlóit, hogy a terméket ne fogyasszák el.

A megvásárolt terméket bármely magyarországi üzletbe visszavihetik a vásárlók. A vételárat az ALDI a vásárlást igazoló blokk hiányában is visszatéríti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában