Segítség a gyógyítóknak

2023.05.04. 13:52

Életmentő műszereket kapott a jószívű vadászoktól a Szent Borbála gyerekosztálya

Az országos akció révén a vadászok 170 millió forint értékű adománnyal segítették a huszonhárom vármegyei kórház gyermekosztályait.

Sz. N.

Betegőrző monitort kapott a Szent Borbála kórház gyerekosztálya a vadászoktól

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Az összefogás ereje mutatkozott meg, amikor a Szent Borbála Kórház gyermekosztálya közel 1,4 millió forintos adománnyal gazdagodott egy országos jótékonysági mozgalomnak köszönhetően. Komárom-Esztergom vármegyéből a Környei Vadásztársaság ebben az évben is csatlakozott az Országos Jótékonysági Vadászat programjához.

Az évek óta megrendezett karitatív akció révén a vadászok százhetvenmillió forint értékű adománnyal segítették huszonhárom vármegyei kórház gyermekosztályait. Fejes László, az az Országos Jótékonysági Vadászat Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője hangsúlyozta, a jótékonysági vadászatok által adományozott orvosi eszközök már több mint száztízezer gyermeket gyógyítottak meg. 

Betegőrző monitort kapott a kórház - gyerekosztálya a vadászoktól
Az adományt dr. Czelecz Zsuzsanna osztályvezető főorvos vette át
Fotó: Flajsz Péter / Forrás:  24 Óra

A támogatás kiválasztásánál minden évben fontos szempont volt a gyermekosztály vezető főorvosa által felállított prioritás. Az idei évben betegőrző monitorral, valamint vérnyomásmérő mandzsettával bővült a tatabányai osztály, amelynek jelentőségét dr. Czelecz Zsuzsanna osztályvezető főorvos hangsúlyozta a sajtótájékoztatón.

Betegőrző monitort kapott a kórház - gyerekosztálya a vadászoktól
A multifunkcionális eszköz hatékonyan támogatja majd a gyógyító munkát
Fotó: Flajsz Péter / Forrás:  24 Óra


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában