Program fiataloknak

2023.05.16. 20:30

A tatabányai könyvtárban járt Metzker Viki, az ország DJ-je

Metzker Viki a Komárom-Esztergom Vármegye Ifjúságáért Egyesület vendége volt.

Kemma.hu

Nagyon sokszor járt már Tatabányán, Tatán pedig rendszeresen megfordul

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

A TMJV József Attila Könyvtár ajtaján ismerős hölgy lépett be. A szomorú idő ellenére is mosolyogva fogadta a fiatalokat és az idősebbeket Metzker Viki, népszerű DJ. 

Az egyesület elnöke Kerekes Máté a tagokkal együtt újra nagyot álmodtak, hiszen nem akárkit, hazánk legfelkapottabb lemezlovasát invitálták Tatabányára.

– Metzker Viki a legnépszerűbb a fiatalok körében. Azt tudni róla, hogy többször is elnyerte az ország DJ-je címet, ezért is szerettük volna elhívni. Ott van az összes fesztiválon, nagyon nagy név a szakmában – mondta Kerekes Máté.

Metzger Viki
Metzker Viki ritkán jár közönségtalálkozóra, de ennek a megkeresésnek nagyon örült
Fotó: Flajsz Péter / Forrás:  24 Óra

A májusban 36. születésnapját ünneplő sztár már 18 éve a szakmában jeleskedik, és örömmel fogadta el a fiatalok meghívását. Metzker Viki kiemelte, ritkán tart különböző helyszíneken közönségtalálkozót. 

– Nagyon sokszor jártam már Tatabányán, fellépni is, Tatára pedig rendszeresen járok, úgyhogy a környéken abszolút sokat mozgok. Nagyon kedvesnek tartottam, hogy megkerestek, hogy gondoltak rám, úgyhogy nagyon szívesen mondtam rá, hogy meg tudom oldani, hogy eljöjjek – mondta boldogan.

Meg is szólaltattuk Vikit

Csütörtöki Kemma-podcast adásunkból az is kiderül, hogyan vélekedik Metzker Viki a social médiáról és, hogy mennyit változott a lemezlovas szakma az elmúlt 18 évben. Továbbá Kerekes Máté beszámol arról, milyen programokkal készülnek a következő időszakban, s, milyen terveik vannak az ifjúsági élet fellendítésére. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában