Ne maradj le!

2023.05.30. 21:00

A nap legfontosabb hírei - 2023.05.30.

Összefoglaltuk a keddi nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Nyolc jogsi ugrott a hosszú hétvégén - volt, amelyiknek baleset után lehetett integetni. Az elmúlt 4 nap alatt Komárom-Esztergom vármegye rendőrei számos vezetői engedélyt vettek el ittas járművezetés miatt.

A hosszú hétvége legjobb fotói egy helyen. Ezúttal is megörökítettük és el is hoztuk nektek az elmúlt hétvége eseményeit képekben.

Beszakadt az út egy kamion alatt Esztergomban. A városi hivatásos tűzoltók érkeztek elsőként a helyszínre.

hírlevél, dátum
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Nem 2 százalék esélye volt Suhajdának: ennyit számít az oxigén a Himalájában. Suhajda Szilárdnak nem sikerült első magyarként serpák és oxigénpalack nélkül feljutnia a Mount Everestre. Számos adattal dobálóznak azóta a kommentelők. Megnéztük, mit mondanak a statisztikák.

Brüsszel utasítására akarja eltörölni a rezsicsökkentést a dollárbaloldal. A magyar családok életszínvonalát javító intézkedést támadják.

Ukrajnából származó fegyvereket használhatnak a francia alvilági bandák. Az ukrajnai háború az illegális fegyverkereskedelem újabb aranykorát hozhatja el

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában