Ne maradj le!

2023.05.13. 20:00

A nap legfontosabb hírei - 2023.05.13.

Összefoglaltuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

32 éve tűnt el ez a tatai nő, máig nem tudni, mi történt vele

A rendőrség tájékoztatása szerint 1991 június 1-jén tűnt el a tatai Magyar Andrea, akit azóta sem találnak. Az 1972-es születésű nő 166-170 centiméter magas, 51-60 kilogramm, hosszú barna hajú és zöld szemű.

Megerőszakollak vagy megöllek: szexre kényszerítette és megverte a nőt

Pokoli, amit a volt élettársával tett az éjszaka során a férfi. Tatabányán börtönbe küldenék a szexuális ragadozót.

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Felismered ezt a tatabányai fiatalt? Súlyos testi sértés miatt keresik

A rendőrség tájékoztatása szerint április 26-án elfogatóparancsot adott ki a Tatabányai Rendőrkapitányság Krüpl Dominik Zsolttal szemben. A 23 éves  tatabányai férfit súlyos testi sértés miatt keresik az egyenruhások.

Autósüldözés: bedrogozva, bepiázva menekült a zsaruk elől Esztergomtól Altáróig

A menekülő férfit Tokodaltárón egy betonkorlát állította meg. A rendőrök rövid idő alatt elfogták, most ítélet születhet az ügyében.

Tordai Bence továbbra is fegyvereket küldene Ukrajnának (videó)

A dollárbaloldal továbbra is a háború pártján áll, nyilvánvalóan külföldi pénzelőik akarata szerint. Újra és újra hangoztatják azon ötleteiket, amelyek (mint, ahogy az elmúlt több mint egy évben nyilvánvalóan kiderült) egyáltalán nem hozzák közelebb a fegyverszünetet és a béketárgyalásokat. 

Hazaküldik a külföldi embercsempészeket a magyar börtönökből

Már gőzerővel zajlanak a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságán (BVOP) a jogerősen elítélt, külföldi embercsempészek reintegrációs őrizetének előkészületei - tudta meg a Magyar Nemzet belügyi forrásból. A magyar jogtörténetben még soha nem volt példa rá, hogy az egyébként már évek óta lehetséges reintegrációs őrizetet tömegesen alkalmazzák külföldi fogvatartottak esetében, ráadásul úgy, hogy az őrizetet az elítélt saját országában tölti majd. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában