Segítség

2023.04.17. 16:16

Több mint negyedmillió gyűlt össze a tatabányai terepjárósok könyvvásárán

Kemma.hu

Forrás: Beküldött

Ahogy arról már beszámoltunk, jótékonysági könyvvásárt tartottak április 11-e és 15-e között a József Attila Könyvtárban. A Tatabányai 4×4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület közösségi oldalán számolt be arról, hogy 5. alkalommal rendezték meg a vásárt. Mint írták, a cél az volt, hogy a befolyt összegből egy olyan irodai számítógépet tudjanak vásárolni, amin korszerű módon tudnak dolgozni, riasztásoknál diszpécserszoftvert tudnak használni, vagy oktatási, képzési anyagokat tudjanak megtekinteni, illetve bármiféle egyéb munkát tudjanak végezni.

Mint bejegyzésükben írták, jó volt hallani, hogy sokan ismerik a munkájukat, megbecsülik azt és akár a könyvek megvásárlásával, a jelképes 100 forinton felül is további támogatásokat dobtak be a kihelyezett adománydobozba. A szombati nap végére 255 ezer 500 forintot sikerült összegyűjteni. Hozzátették, hogy az összegből már tervezik az informatikai eszköz beszerzését és beüzemelését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában