Gyász

2023.04.18. 07:50

Szertefoszlott remény: holtan találták meg a Dorogról eltűnt édesapát

Nékám István Zoltán még pénteken tűnt el otthonról. Hétfő este érkezett a tragikus hír, hogy holtan találták meg az édesapát.

Kemma.hu

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, április 14-e reggel tűnt el otthonról a dorogi édesapa, akinek megtalálásában egyik családtagja kért segítséget a legnagyobb közösségi oldalon. Nékám István Zoltán a 6 óra 14 perckor induló vonattal Dorogról a munkahelye felé vette az irányt, azonban oda már nem érkezett meg.

A családapa keresésébe egy ismert influencer, Hercules is beszállt. A YouTuber nagy számú követőtáborát kérte arra, hogy bárki, aki tud valamit a családapáról, az segítsen. Mint korábban megírtuk, a április 16-án vasárnap a sárisápi önkéntes tűzoltók, polgárőrök, illetve a család, valamint civil önkéntesek részvételével egy szervezett keresést is indítottak, ami végül nem vezetett sikerre.

Hétfő este érkezett a tragikus hír. Az Eltűnt Személyek Keresése elnevezésű Facebook-oldalon tették közzé, hogy a Dorogról eltűnt édesapát megtalálták, azonban az életén már nem lehetett segíteni. Mint írták, egy ország fogott össze Istvánért, amit a család nevében is köszönnek minden segítőnek. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában