Keresés

2023.04.17. 15:15

Merre járt az eltűnt dorogi családapa? Megkapták a MÁV kamerafelvételeit a rendőrök

Nékám István Zoltánt április 14., péntek óta keresi családja. A férfi utáni kutatásban újabb fejleményről számoltak be a rendőrök.

Kemma.hu

Mint megírtuk, április 14-én hajnalban munkába indult, vonattal ment volna Budapestre a dorogi Nékám István Zoltán, ám oda már nem érkezett meg, a családja azóta keresi a telefonján elérhetetlen férfit.

Eltűnését a rendőrségre is bejelentette családja, a hatóság pedig bekérte a MÁV Esztergom–Budapest vasútvonalán található kamerák felvételeit. Mint Gányai Balázs, a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: a kamerafelvételek egy része be is érkezett a rendőrségre, amelyeket a hatóság elemez, az eljárás folyamatban van. A férfira egyébként a Dorogi Rendőrkapitányság adott ki körözést.

Nékám István Zoltán után egyébként április 16-án vasárnap szervezett keresés is indult Piliscsabán és környékén, ugyanis a férfi telefonjának cellainformációit Piliscsaba-Pilisjászfalu-Úny háromszögben mérték be utoljára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában