Figyelem!

2023.04.27. 10:25

Nagy lehet a káosz hétvégén Tatabányán, ezekre az útlezárásokra készüljetek

Április 30-án, vasárnap a CRUMERUM Nyerges Rallye verseny miatt a városban több útszakasz lesz lezárva. Erről a megyei jogú város közösségi oldalán számolt be, és térképet is közölt, amelyet érdemes tanulmányozni. Más programokra is lehet számítani, amelyek majd befolyásolják a közlekedést.

Kemma.hu

Április 30-án reggel hét és délután hat óra között a Síkvölgyi úti elágazástól a Muskátli utcán át a Környebányai elágazásig lehet számítani útlezárásra. Április 29-én, szombaton már lesz pályabejárás: útlezárás nem, de fokozott forgalom lesz a szakaszon. A szakaszon a verseny alatt az autóbuszok is módosított menetrend szerint közlekednek. Ahogy arról beszámoltunk, a Lábatlan–Bajna közötti út mellett Tatabánya ad otthont a CRUMERUM-Nyerges Rallye gyorsulási szakaszainak.

Szintén ezen a napon  18 órakor veszi majd kezdetét a Magyarország–Grúzia férfi Európa–bajnoki selejtező mérkőzés a Multifunkciós Sportcsarnokban. A lezárás miatt azonban az Olimpikon út felől nem lehet majd kikanyarodni a Rehling Konrád útra és onnan sem lehet majd megközelíteni az Olimpikon utat. Ezen felül a Földi Imre Sportcsarnokban a TSC női kézilabda csapata mérkőzik majd meg 16 órától az Esztergom csapatával, ami tovább fogja növelni a környék autós forgalmát.

Az esetleges torlódások kialakulásának elkerülése végett az érintett területen autóval közlekedőknek érdemes időben érkezni a sportesemények helyszínére, illetve aki teheti, vasárnap kerülje el ezeket az útszakaszokat - olvasható a közösségi oldalon. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában