Kitüntetések

2023.03.07. 08:51

Várják a javaslatokat a Solymos Mihály és a Tatabánya Közbiztonságáért díjra

Tatabánya Megyei Jogú Város javaslatokat vár a Solymos Mihály és Tatabánya Közbiztonságáért Díj felterjesztésre – adták hírül webes felületeiken.

Kemma.hu

Javaslatokat várnak a kitüntetettek személyére

Forrás: tatabanya.hu

Fotó: tatabanya.hu

A tatabányai bányászat hagyományai emlékeinek felkutatásában, megőrzésében és ápolásában végzett munka elismerésére Solymos Mihály díj adományozható. Olyan személynek, vagy szervezetnek, aki vagy amely a tatabányai bányászat emlékeinek felkutatásában, megőrzésében és ápolásában végzett kiemelkedő tevékenységet folytat. Évente egy díjat adnak át. 

A megyeszékhely közbiztonságának megőrzéséért végzett tevékenységet és a bűnmegelőzés érdekében dolgozó polgárok, közösségek kiemelkedő munkájának elismerésére Tatabánya Közbiztonságáért díj adományozható. Az elismerés olyan személynek, szervezetnek adományozható, aki, vagy amely kiemelkedő tevékenységet folytat a tatabányai közbiztonság és a bűnmegelőzés vagy – hivatásos állományú személy, szervezet esetében – a bűnüldözés érdekében.

A javaslatokat április 30-ig lehet benyújtani. A felterjesztéseket írásban a tatabanya.hu weboldalon lévő űrlap kitöltésével és a felterjesztés szakmai indoklásával adható be a polgármesterhez. A javaslatnak tartalmaznia kell a kitüntetésre javasolt személy, szervezet nevét, címét és az elismerni kívánt tevékenység, érdemek részletes ismertetését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában