Téli szünet

2023.03.03. 16:36

Újranyitott az Év Múzeuma-díjas esztergomi intézmény

Téli álma után március 1-jével újra kinyit az esztergomi Duna Múzeum.

P.Z.

A Vízeum kiállítás újra várja a közönséget Esztergomban

Fotó: P.Z.

A változásról félperces videót is közzétettek a közösségi médiában, melyben Fehér Györgyi múzeumpedagógus, az intézmény munkatársa invitálja a közönséget.

Mint az említett videóban halljuk, a hosszú téli szünet után újra megnyitotta kapuit a Duna Múzeum, melybe március elseje után újra várják a családokat, gyerekeket, fiatalok és a publikum többi részét is Vízeum című interaktív tárlatára. A három éve nyílt, országosan egyedülálló kiállítás minden korosztálynak nagy élményt és sok-sok ismeretet kínál mindenről, ami magyarországi élővíz, vagyis folyóink, tavaink, kisebbe vizeink világáról. A multimédiás kiállításon a vizek mellett a vízi közlekedésről és a vizekkel kapcsolatos tradicionális szakmákról is sok minden látható. Az Év Múzeuma-díjas és az Európai Év Múzeuma Különdíjas intézmény nyitvatartásáról, illetve a közelgő Víz Világnap programokról a létesítmény honlapján, a dunamuzeum.hu internetes oldalon lehet bővebben tájékozódni.

 

Címkék#múzeumok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában