Gyorsétterem

2023.03.29. 14:01

Megnyitott a komáromi KFC, rögtön megrohanták az éhes vendégek +FOTÓK

Nagy várakozás övezte a KFC gyorsétterem épülését Komáromban. A „csirkés” szerda délelőtt nyitotta meg kapuit, az étterem pedig azonnal megtelt a kíváncsi komáromiakkal.

Körtvélyfáy Dina

Az első vendégeket tortával is kínálták a KFC új gyorséttermében

Forrás: 24 Óra

Fotó: Körtvélyfáy Dina

Már a nyitás előtt negyed órával gyülekezni kezdtek az emberek az új komáromi gyorsétterem bejáratánál. Eleinte fiatal felnőttek, majd az idősebb korosztály tagjai is megérkeztek.

Egy hölgy telefonon beszélgetett ismerősével, mondván, épp bevásárolni volt, és gondolta, megnézi mi van itt, ha már itt van. Egy idős pár nem tudott róla, hogy ma nyílik az étterem, de elhatározták, később betérnek. Idős hölgyek egy csoportja arról beszélgetett, mit kóstoljanak meg.

11 óra után pár perccel ki is nyílt az étterem kapuja, Fukcius Tamás, a KFC Magyarországért és Délkelet-Európáért felelős regionális igazgatója köszöntötte az első vendégeket. Volt, aki érdeklődött, a csirkét Bábolnáról hozzák-e, de azt a választ kapta, az itteni csirke Szentesről érkezik.

 A létesítmény pár percen belül meg is telt, de sorra érkeztek ezt követően is az autók az étterem parkolójába. Az első érkezőket tortával is kínálták. Fukcius Tamás lapunknak elmondta, mintegy harmincan dolgoznak jelenleg a komáromi gyorsétteremben, többségében komáromiak, mert fontosnak tartják, hogy helyi munkaerővel dolgozzanak.

Körmendi István, a nyugat-magyarországi üzemeltetésért felelős igazgató hozzátette, a menedzserek egyelőre még nem komáromiak, hiszen minden nyitásra tapasztalt vezetőket hoznak az éttermekbe. Ezt követően képezik, tréningezik a helyi munkavállalókat, akik pár hónapon belül vezetői pozícióba is kerülhetnek. Fontosnak tartják, hogy dolgozóikból legyenek később menedzserek, mert így olyan vezetőik lesznek, akik ismerik az üzemeltetés minden fortélyát. Még keresnek munkatársakat a komáromi étterembe is, fiatalokat is szívesen látnak, akár diákmunka keretében.

Fukcius Tamás hozzátette, nagy izgalommal várták a nyitást, hiszen egy ilyen étterem felépítése nagy beruházás, fontos, hogy sikeres legyen. Tapasztalataik szerint azonban azokban a városokban, ahol az első éttermüket nyitják, ott már régóta várják és szeretettel fogadják őket.

Hozzátették, Komárom azért is izgalmas helyszín számukra, mert a határ mellett fekszik, a felvidéki magyarokat is szeretnék megszólítani. Reménykednek abban, hogy kedves, gyors kiszolgálással, és finom ízekkel jó benyomást keltenek majd az itt élőkben, és visszatérő vendégekre tesznek szert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában