Vendéglátás

2022.10.24. 17:28

Kiderült, miért választotta a KFC Komáromot

Eddig csak találgattak a komáromiak, hogy vajon mi épül a Tesco parkolóban, a Vasmacska Étterem mögött. Most már táblák egyértelműsítik, hogy gyorsétterem költözik a városba.

Körtvélyfáy Dina

Forrás: Kemma.hu

Ahogyan arról a Kemma.hu-n már korábban beszámoltunk, a komáromi Facebook-csoportokat is lázban tartja az információ: vajon milyen beruházás zajlik az Erzsébet hídra vezető út mentén, a Tesco közelében. Az építkezés egyik táblájáról végre kiderült, pontosan melyik gyorsétterem épül meg a városban. A fogadtatás vegyesnek mondható.

Akadtak, akik megörültek a hír hallatán, de nem maradtak el a „meki jobb lett volna” hangok sem. Volt, aki féltette a helyi vállalkozásokat attól, hogy elveszítik vevőiket a nagy étteremlánc miatt. Más amiatt panaszkodott, hogy így kevesebb parkoló lesz a hipermarketnél, ami megnehezíti majd a bevásárlást. A beruházás egyébként már javában folyik, már daru is segíti az építkezést.

KFC épül Komáromban
Már zajlik az építkezés
Forrás: Kemma.hu

A vállalatot is megkerestük a beruházással kapcsolatban, akik készséggel válaszoltak kérdéseinkre. Mint írták, Komáromot jó elhelyezkedése, idegenforgalmi és kulturális jelentősége tette ideális választássá számukra. Az épület alapterülete 290 négyzetméter lesz, a belső vendégtérben 90, a teraszon 32 vendég foglalhat majd helyet.

Azt is írták, az új munkatársaink toborzását rövidesen elindítják, várhatóan negyven embert foglalkoztatnak majd. Először éttermi vezetőket, majd csapattagokat keresnek, akik teljes körű, fizetett tréning után nyithatják meg az éttermet. Hozzátették azt is, minél hamarabb szeretnék kizárólag helyi és környékbeli munkavállalókkal működtetni a komáromi KFC-t. A vendégek előtt a tervek szerint 2023 második negyedévében nyitják meg az éttermet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában