Vízzene

2023.03.17. 17:25

Azahriah olyan fesztiválra jön, amilyet rég nem látott Tata, de imádni fog

Egész Tata kívánsága hallgattatott meg az idei Víz, Zene, Virág Fesztivál kapcsán.

Kemma.hu

Azahriah mellett Bárány Attila, a Follow The Flow is érkezik, de Cserháti-emlékkoncert is lesz az idei Vízzenén

Forrás: haon.hu

Fotó: Kiss Annamarie

Ahogy arról beszámoltunk, az idén többek között Azahriah, az Apostol, a Carson Coma is érkezik többek között a Víz, Zene, Virág Fesztiválra. A sztárfellépők mellett a jegyárakról és több fontos változásról is közöltek már részleteteket a szervezők. Felner Richárd, a Víz, Zene, Virág Fesztivál Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, mondhatni a rendezvény generálmenedzsere kérdésünkre elmondta: nagy az érdeklődés a jegyek után. Ami pedig ennél is fontosabb, hogy a fesztiválterület majd' 90 százaléka az idén ingyenesen lesz látogatható.

Legyen a Vízzene újra Tata, a tataiak, az összetartozás ünnepe!

A lokálpatriotizmus jegyében ez a mottónk, és ennek megfelelően, az idén a borudvar, a gyermekbirodalom Szipi-sziget, valamint a vásár is belépőjegy váltása nélkül, mindenkinek nyitott lesz. Itt is lesznek pódiumok, és tárt karokkal várjuk rá a civileket, értékeket közvetítőket. Csupán az esti koncertekre kell jegyet váltani −emelte ki Felner Richárd, hozzátéve, hogy a borudvarba például kellemes hangulatzenét terveznek. 

Szintén újdonság, hogy Hozák Attila mellé betársult az almásfüzitői művelődési házból jól ismert szakember, Bekéné Magyar Melinda is, így már megkettőzött erővel szervezik, tervezik a kulturális, közösségi programokat. 

Vissza szeretnénk adni Tatának azt, amiért a Vízzene mindannyiunk fesztiválja. Az önfeledt együttlét örömét, a szórakozást, azt, hogy a barátainkkal töltsük az időt az Öreg-tó partján, ahol minden tatai szíve együtt dobban, és nem csak a zene, a fellépők, hanem közös értékeink, összetartozásunk miatt is. 

− emelte ki a generálmenedzser.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában