Ostobaság

2023.01.03. 07:00

Videón a megye leghülyébb partiarca: az 1-es úton folytatta a szilveszteri szeletelést

Az éjjel soha nem érhet véget – gondolhatta a jóember, aki január elsején délidőben még mindig bulizott, ahogy a csövön kifért neki.

Kemma.hu

Akinek az éjjel soha nem érhet véget Tatabányán

Forrás: Bp-iAutósok/YouTube

Egészen elképesztő jelenetet rögzített a Bp-i Autósok egyik követőjének fedélzeti kamerája Tatabányán. Az autós a Győri út és az 1-es főút találkozásánál egy hátizsákos fickóra lett figyelmes, aki cseppet sem zavartatva magát az út közepén sétálgatott Tata irányába.

„2023.01.01-én, kb. 12:10-kor (a kamera órája nincs jól beállítva) Tatabányán, a Győri út és 1-es út kereszteződésénél valakinek még tartott a szilveszteri buli hatása, és élvezte azt tovább, az út közepén. Minden autós dudált rá, de őt nem érdekelte, talán nem is hallotta...” – írta a sofőr.

A felvételen tisztán látszik, hogy – bár sem a helyszín, sem az időpont nem stimmel – a srác számára még javában tart az afterparty. Nem tudni, észlelte-e egyáltalán a külvilágot, vagy hallotta-e a dudaszót, de bízunk benne, hogy épségben hazaért a durván elhúzódott buli után.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában