Beruházás

2023.01.14. 07:00

Újra zajlik a munka a tatai Gesztenye fasoron, márciusban szűnhetnek meg a lezárások

Újra dolgoznak a munkagépek a Gesztenye fasoron.

G.D.V.

Több ütemben zajlik a beruházás

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

A kivitelező az ünnepek alatt két hétre leállította a munkát. Addig csak a Bacsó Béla útról hajthattak be az érintett szakaszon lakók a házukhoz. A munka folytatásával megnyitották újra a Zsigmond utca felől is az utat a lakók számára. 

Mint arról korábban beszámoltunk: több mint 1 milliárd forintból fejlesztik Tatán a csapadékvíz-elvezető rendszereket. A fejlesztéssel az Újhegyi úti vízfolyással kapcsolatos csapadékvíz-elvezetési problémákat tudja felszámolni az önkormányzat. A beruházás közel 1400 méteres szakaszt érint. A Gesztenye fasoron a munkálatok immár a harmadik szakaszba érkeztek, ami várhatóan 2023 márciusáig tart. Ennek következtében újabb forgalmi változásokat vezettek be.

 A Gesztenye fasornak a Zrínyi–Mikovényi utca felőli részét a forgalom számára megnyitották a Zsigmond utcáig. A felújítás a tömegközlekedést is érinti, a Gesztenye fasoron továbbra sem közlekedik a 2-es busz. A munkálatok ideje alatt a Bezerédi úton keresztül éri el a Bacsó Béla utat és halad tovább a vasútállomás felé.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában