Javaslatokat várnak

2023.01.08. 08:21

Segíthetsz eldönteni, ki kapja a Tatabánya Sportjáért Díjat és a Földi Imre Sportösztöndíjat

A két elismerésre február 28-ig lehet benyújtani a javaslatokat.

Kemma.hu

Forrás: tatabanya.hu

A Tatabánya Sportjáért Díj kiemelkedő sportteljesítményt nyújtók, az elért eredményekre felkészítők, a sportpedagógia és tömegsport területén, továbbá a sportszervezésben, sporttörténeti kutatásban kimagasló eredményeket felmutató személy vagy szervezet számára adományozható. A Földi Imre Sportösztöndíjjal pedig az önkormányzat eredményességi támogatásban részesítheti azokat a kimagasló eredményeket elért sportolókat, akik:

  • olimpiai sportágban, egyéni versenyszámokban, hivatalos nemzetközi versenyen 1-6 helyezést értek el,
  • olimpiai sportágban, egyéni versenyszámokban, sportági szakszövetségek által rendezett hazai-országos, illetve magyar bajnokságban 1-3 helyezést értek el,
  • tatabányai székhelyű sportszervezettel kötött, legalább a felkészülés vagy a kvalifikációs versenyrendszerben történő, és a versenyeken való részvételre is vonatkozó, hivatásos sportoló esetén munkaszerződéssel, amatőr sportoló esetén egyéb sportszerződéssel rendelkeznek.

A felterjesztéseket írásban a Kitüntetési javaslat űrlap kitöltésével és a felterjesztés szakmai indoklásával a polgármesterhez kell benyújtani február 28-ig. A javaslatnak tartalmaznia kell a kitüntetésre javasolt személy nevét, címét és az elismerni kívánt tevékenység, érdemek részletes ismertetését.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában