Átadó

2022.12.01. 17:05

Veszélyes útszakaszt újítottak fel Mocsán

Átadták a Tópart utca felújított szakaszát. Az eddig veszélyes szakaszon immáron biztonságos lett a közeledés.

K. D.

Az utcában lakókkal közösen vágták át a szalagot

Forrás: 24 Óra

Fotó: Körtvélyfáy Dina

A Tópart utca felújított szakaszának átadásán Udvardi Marianna polgármester felidézte, hogy a Magyar Falu Programban nem csupán az útfelújítás valósulhatott meg. Többek között fogorvosi széket is beszerezhettek, térköveztek, az óvoda és bölcsőde udvarára pedig játékok érkeztek a településen.

A polgármester elmondta, a Tópart utca felújítása nagyon fontos beruházás volt, egyes részeken az út ugyanis szinte már járhatatlanná vált. A gyalogosok és a biciklivel közeledők számára különösen veszélyes volt erre a közeledés, akkora kátyúk voltak.

Az út építése sem volt egyszerű feladat, mert nem csupán aszfaltozásra, de csapadékvíz-elvezetésre is szükség volt. A fejlesztéssel azonban mindenki elégedett lehet.

Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő úgy vélekedett, Mocsán példás fejlesztések valósultak meg a Magyar Falu Programnak köszönhetően. Hangsúlyozta, a program keretében a vidéki polgármesterek javaslatai alapján írtak ki pályázatokat, így valóban arra lehet pályázni, amire igény van az ország kisebb településein.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában