Elismerések

2022.12.23. 11:35

Versenyeztek az ÉDV munkatársai

Minden munkahelyen fontos, hogy rend legyen, erre odafigyelnek a vezetők és a dolgozók egyaránt. Ebben is vannak fokozatok, a felsőfokot elérőeket akár legrendesebbnek is lehet nevezni. A napokban tartotta az Északdunántúli Vízmű Zrt. a „Rend a lelke mindennek” jeligével kiírt versenyének eredményhirdetését.

M. K.

Gál Istvánnak (balra), a komáromi szennyvíztelep vezetőjének, a szennyvíztelep kategória I. helyezettjének gratulál Lőrinc Ákos

Forrás: Beküldött

Az év során folyamatosan vizsgálták, hogy az egyes telephelyek, védterületek, raktárak, gépjárművek és irodák esetében hogyan valósult meg a munkavédelmi szempontok betartása, a karbantartási feladatok végrehajtása, valamint a dolgozóknak mennyire sikerült rendezett, vonzó munkakörnyezetet kialakítaniuk.

A hat meghirdetett kategória győztesei:

Vízmű telephely: Kesztyűs Péter és Mészáros Péter (Oroszlány). Szennyvíztisztító telep: Gál István és Baranya Norbert (Komárom). Védterület: Szilágyi Dezső és Szádeczki Tibor (Tatabánya környéki védterületek). Raktár: Ratuszni János Róbert és Madár Sándor Miklós (Tatabánya). Gépjármű: Telkes József és Farkas István (Zsámbéki vízmű telephely, Peugeot Boxer). Iroda: Békési Fanni és Venczel Viktória (Tatabánya Irányítóközpont).

Lőrinc Ákos vezérigazgató a gratuláció mellett példaként állította a nyertesek precíz, igényes munkáját, amivel hozzájárulnak ahhoz, hogy a társaság az elvárt képet közvetítse a felhasználók felé.

Vérüket adták

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. a társadalmi felelősség vállalás jegyében hosszú idő óta évente kétszer szervez véradást munkavállalói körében. A legutóbbi, decemberi alkalommal 39-en nyújtották segítő karjukat a Vérellátó Szolgálat kollégáinak. A vállalat és dolgozói elkötelezettek abban, hogy fő tevékenységük, az ivóvízellátás és szennyvízkezelés mellett lehetőségek szerint egyéb módon is részt vegyenek az ellátási területükön lévő települések életében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában