Mentáligiénés intézmény

2022.12.16. 13:12

Megújult rehabilitációs részleget kapott karácsonyra a tatabányai MERI +fotók

A Komárom-Esztergom Megyei Mentálhigiénés és Rehabilitációs Intézmény (KEM MERI) rehabilitációs részlegének felújítása a karácsonyozásra is jó apropó volt.

M. K.

A projektzáró után az intézmény gondozottjai már karácsonyi kézműves foglalkozáson vettek részt

Forrás: 24 Óra

Fotó: N. Á.

Az Átmeneti és rehabilitációs intézmények korszerűsítése című felhívásra benyújtott, több mint 95 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesített projekt keretében újította fel a Komárom-Esztergom Megyei Mentálhigiénés és Rehabilitációs Intézmény (KEM MERI) rehabilitációs részlegét a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság (SZGYF) Tatabányán.

A pénteken tartott projektzáró ünnepségen Cséplőné Gönczi Veronika, az SZGYF szakmai főigazgató-helyettese kiemelte: olyan kollégák dolgoznak itt, akik minden lehetőséget megragadnak a fejlesztéshez, a gondozottak életének jobbá tételéhez. Süttő Erika, az SZGYF megyei igazgatója azt hangsúlyozta, hogy ez a köszönet és a hála napja mindazoknak, akik részt vettek a felújításban.

Szabó Attila intézményvezető elmondta, mindenki azon volt „ezerrel”, hogy a lehető legjobban sikerüljön minden. Ezt követően a közreműködők – a kivitelező, az ellenőr, a projektmenedzser és több gazdasági szakember – ajándékot vehetett át. Végül, de nem utolsó sorban kézműves foglalkozások kezdődtek. Az intézményben élők gondozóik segítségével  asztaldíszek, üvegékszer, illetve üvegkép készítésével próbálkoztak, karácsonyi képeslapot állítottak össze, megismerkedtek a kosárfonással és a dekupázs technikával is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában