Mikulás-kupa

2022.12.08. 12:17

Gigantikus galéria: fergeteges hangulatban csapott össze az Árpád és a Bárdos

Pirosba és kékbe öltözött szurkolók skandálták teli torokból az intézményük nevét. A sporteseményt a Mikulás indította el.

Kemma.hu

Árpád vs. Bárdos, avagy a Mikulás-kupa 2022.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Mint arról korábban beszámoltunk dübörgött az új multifunkcionális sportcsarnok a két tatabányai gimnázium összecsapásán. A Mikulás-kupa harmincharmadik alkalommal kereste gazdáját. A Bárdos ezúttal alulmaradt, a serleget az Árpád-gimi vihette haza.

A Mikulás-kupa 35 évvel ezelőtt néhány egykori, árpádos tanuló fejéből pattant ki. A hagyományt azóta is életben tartja és ápolja a két iskola. A tatabányai gimnáziumok ráadásul az idén szintet léptek: eseményüket az új multifunkciós csarnokban, hatalmas és lelkes közönség előtt rendezték meg.

Közösségi élmény volt

A Tatabányai Árpád és a Bárdos László Gimnázium csapatai boldogok lehettek, hogy végre összemérhették ismét erejüket a Mikulás-kupán. A koronavírus-járvány miatt ugyanis két évig nem tudták megrendezni ezt az eseményt, amely a régi diákok számára is jelentős közösségi esemény. Ezt bizonyítja az is, hogy csaknem háromezren látogattak el a multifunkcionális sportcsarnokba, hogy tanúi lehessenek az összecsapásnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában