Adománygyűjtés

2022.12.19. 20:25

December 20-ig tart a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Adni öröm akciója

Komáromban az önkéntesek mindkét Spar áruházban gyűjtik az adományokat a rászorulók számára. Számné Kálmán Katalin, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat komáromi csoportjának vezető-helyettese elmondta, szeretnének minél több adományt gyűjteni.

Kemma.hu

Forrás: komarom.hu

Várják a liszt, cukor, konzervek, tészta, tartós száraz élelmiszerek felajánlását. Most is számítanak a jószándékú, nagylelkű komáromiakra, akik korábban is, mint például tavasszal, az ukrán menekültek támogatására is összefogtak és segítettek a bajbajutott embertársaikon, adta hírül a komarom.hu. 

Az adománygyűjtésben a szervezet önkéntesei segítenek, munkájukat a Kempelen iskola diákjai is segítik. Azoknak, akik nagyobb mennyiségű élelmiszert ajánlanak fel, a Fogyatékosok Nappali Intézményének ellátottjai apró ajándékkal készülnek.

Számné Kálmán Katalin hangsúlyozta, a komáromiak eddig is nagy mennyiségben juttattak el a szervezetnek ruhákat, könyveket és édességet. A magánszemélyek mellett, vállalkozások is segítséget nyújtottak. A Solum Zrt. 1800 ilogramm burgonyát, a Lászlópack Kft. pedig 60 kg szaloncukrot ajánlott fel. A csomagokat karácsony előtt juttatják el a rászorulók számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában